Vill du ha nya utmaningar och möjligheter?

Vill du arbeta med några av de bästa i vår bransch? Som ett ledande företag inom direktkommunikation på marknaden har vi ett brett utbud av människor med olika egenskaper.

Ny karriär

Next Generation Dialogue har kontor i Norge och Sverige och har sedan starten 2012 utvecklat en stark närvaro på den marknad där vi verkar.

Vi har dagligen över 300 kunder som litar på och använder vår programvara. Här utvecklar och implementerar de delar av sin marknadsplan där målet är att bygga varumärke, kundlojalitet och leadsgenerering. Andra områden som merförsäljning, säsongskampanjer och implementering av GDPR, undersökningar och så vidare kan enkelt hanteras genom vår programvara. Oavsett om du vill hantera det på egen hand efter att ha blivit upplärd i vår programvara eller om du vill använda en av våra projektledares expertis inom området, kommer vi att se till att du kommer att kunna hantera krävande processer på en plattform, på ett enkel och effektiv sätt.

Om du vill arbeta med oss ​​söker vi alltid nya människor som känner att de har något att bidra med.

Skicka oss gärna ett CV där du berättar lite om dig själv och vad du har gjort tidigare.

Vill du höra mer?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram