Nyhetsbrev och e-postutskick till rätt målgrupp

Genom att konsekvent leverera värdefull och relevant information till dina prenumeranters inkorgar ökar förtroendet för ditt varumärke. Välskrivna, informativa nyhetsbrev får kunderna att värdera och lita på ditt företag som en källa till kunskap, produkter och tjänster.
Kom igång

E-post och nyhetsbrev

Det är enkelt att skapa nyhetsbrev med vår plattform. Ett enkelt system som bygger på drag-and-drop funktionalitet med de allra senaste features för att skapa snygga och informativa utskick till dina kunder.

Om du vill att vi ska göra jobbet åt dig istället är det inga som helst problem för våra digitala rådgivare. Fördelarna med att använda NG Dialogue för att skicka nyhetsbrev är att du har tillgång till din egen kontaktperson för att hjälpa dig när du behöver det. Dessutom möjliggör vårt system tvåvägskommunikation.

För att sammanfatta: E-post är en otroligt effektiv marknadsföringskanal. Fördelarna med e-postmarknadsföring är många.

Automatisera för bästa resultat
Hur påverkar automatiserade e-postutskick era marknadsföringsresultat?
Om du inte har implementerat någon form av automatisering av e-postkampanjen ännu bör du definitivt göra det nu. Varför? Det sparar tid (just för att mycket händer automatiskt) och faktiskt konverterar bättre! Här är lite statistik om hur automatisering hjälper e-postmarknadsföring.

I genomsnitt använder 51% av företagen automatisering i sin marknadsföring. Av dem som inte använder det ännu planerar 58% att använda det. Av dem som använder automatisering är de fördelar som nämns mest att de sparar tid (30%), förbättrar leadsgenereringen (22%) och resulterar i högre försäljning (17%). 77% rapporterar högre konvertering med automatisering.

Kom igång
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram