Vi gör jobbet med och åt dig!

Vi erbjuder en digital rådgivare till ditt företag. 
Tänk på det som att ha en deltidstjänst av en digital marknadsförare på plats, som hjälper er med allt detta.

Din rådgivare stöttar i att definiera kundresa, kommunikationsstartegi och utformning av kampanjer för en lönsam kunddialog.
Kom igång

Din egen rådgivare

Som chef för ett litet företag kan det vara svårt att avsätta mycket tid och resurser för marknadsföring och kommunikation med dina kunder. Med oss med i laget behöver du inte tänka på detta. Det enda vi behöver från dig som kund är ett uppstartsmöte där du planerar framtida aktiviteter och kampanjer och tillsammans tydliggör kundresan. Efter detta kan du luta dig tillbaka och låt oss tänka på resten.

Större räckvidd utan mer resurser.

Programmatisk annonsering kräver både mindre tid och resurser än traditionell digital marknadsföring. Dessutom anger du förvillkor för hur mycket du behöver bjuda på annonser. Därför är detta något som nästan alla kan använda, oavsett budgetstorlek och företag! De funktioner som erbjuds av algoritmisk annonsering när det gäller anpassning av målgrupper och snabb respons på vad som fungerar och vad som inte fungerar är unika. Detta är ett verktyg som du som annonsör kan njuta av.

Kom igång
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram