Hantera hela kundresan effektivt från början till slut

Välj att få tillgång till hela vår plattform för att skapa en framgångsrika kundkommunikation för ditt företag, eller välj funktionerna individuellt. 
Våra projektledare guidar dig genom systemet för enkel och effektiv hantering.
Kom igång

Nyttja några, eller alla.
Lägg till nya funktioner när du behöver dem.

Kundresan

Ingen integration krävs! Att göra dina kunder till ambassadörer som rekommenderar dig vidare är inte lätt utan rätt teknik och expertis. Med vår plattform är det enkelt och roligt att bygga lojala kunder.
Läs mer

SMS-kommunikation

Skicka sms på ett enkelt sätt. Om du har information som du snabbt behöver informera kunder / medlemmar om är detta ett idealiskt verktyg att använda.
Läs mer

Kampanj- och mobila landningssidor

Vi skapar målsidor med formulär och färdig kundinformation. Allt kunden behöver göra är att klicka och beställa.
Läs mer

NPS & undersökningar

Vad tycker dina kunder om ditt varumärke eller dina produkter? Vill du öka kundlojaliteten? NPS ger dig värdefull information om vilka förbättringar du kan göra.
Läs mer

E-post och nyhetsbrev

Fördelarna med att använda vår plattform för att skicka nyhetsbrev är enorma. Direktåtkomst till din egen kontaktperson som hjälper dig när du behöver det. Dessutom öppnar vårt system för tvåvägskommunikation.
Läs mer

Dataåterställning

Datarensning är processen för att korrigera eller ta bort felaktiga eller inkonsekventa poster från datamängden. Vi har gjort datarensning enkelt för dig och ditt företag.
Läs mer

Automatiska kampanjer

När en kundresa har definierats kan vi skapa kampanjer som körs automatiskt. Detta kan till exempel vara en medlem som registrerar sig, som sedan automatiskt skickas en kampanj för att förbli kund.
Läs mer

Digital rådgivare

Med vårt team i ditt lag behöver du inte tänka på någonting. Allt vi behöver från dig är ett uppstartsmöte där du planerar framtida aktiviteter och kampanjer och skapar en kundresa.
Läs mer

Anpassade formulär för leadsgenerering

Ett bra sätt att locka nya kunder. Det kodade numret kommer att ha en egen domän, så att det är ditt företagsnamn som är avsändare när de får ett SMS tillbaka.
Läs mer

DM – direktkommunikation

Du kan skicka specifika och lokala erbjudanden till fördefinierade målgrupper. Baserat på demografi, geografi eller köpmönster.
Läs mer

GDPR

Har du kunddata, men saknar GDPR -godkännande för att kommunicera med kunder? Vi kan hjälpa dig att samla detta.
Läs mer

QR -kodgenerator

Detta kommer att generera leads och öka antalet medlemmar. QR -koden är utmärkt att sätta på synliga ytor som affischer eller digitala plattformar som sociala medier.
Läs mer

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontaktskjema
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram