DIALOGVERKTYGET – VÅR PLATTFORM

Hjärtat i vår verksamhet och systemet som möjliggör för enkel och effektiv kund- och medlemsdialog. Plattformen har utvecklats av ett tiotal medarbetare under en åttaårsperiod och erbjuder idag möjligheter till sömlös digital tvåvägskommunikation. Sofistikerade system för SMS, Mail och Webbside-utveckling. Back end med drag-and-drop-funktion och fullständig tillgång till statistik i form av CTR, konverteringsgrad (SaaS).

NPS – NET PROMOTER SCORE

Vad tycker kunderna om ditt varumärke eller dina produkter? Vill du kunna mäta kundlojaliteten? Då gör du det enkelt med denna undersökning som tar kunden högst 1 minut att besvara. Du får omedelbar feedback och kan snabbt fånga upp en eventuell missnöjd kund och åtgärda problemet innan du tappar kunden.

DEDIKERADE PROJEKTLEDARE

När du köper vårt dialogverktyg köper du också en dedikerad projektledare och marknadsresurs som hjälper dig att lyckas. Det här är en helt unik tjänst som säkerställer att våra kunder kan tillgodogöra sig den fulla potentialen av vårt system.

KUNDKLUBB

Vi erbjuder en lätthanterlig och lojalitetsskapande kundklubbslösning. Denna lösning är perfekt för retail-aktörer som inte vill fastna i stora integrationsprojekt där POS-system, affärssystem och eventuell e-handelsplattform skall integreras. Syftet med kundklubben är att skapa en ren, relevant och uppdaterad kunddatabas som kan bearbetas för att öka kundernas lojalitet. Det görs riktade inlägg till utvalda submålgrupper. Kontakta oss för mer info.